Kejt bez dlake na jeziku: To je tvoje j….. pitanje? (video)

Izvor: Svet, 26.Mar.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt bez dlake na jeziku: To je tvoje j….. pitanje? (video)

Tokom intervjua u vezi sa njenim novim filmom “Pepeljuga”, glumica Kejt Blanšet odradila je jedan od najbesmislenijih razgovora u karijeri.
Naime, australijski voditelj Džonatan Hajla u jednom trenutku je postavio toliko blesavo pitanje da je glumica odlučila da prekine intervju.
Posle niza pošalica, Hajla je pitao:
Kako si uspela da držiš mačku na uzici i naterati je da te sluša? Moja djevojka ima mačku, pokušali smo je staviti na uzicu i nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uspeli“.
To je tvoje pitanje? To je tvoje jebeno pitanje?“, odgovorila je glumica i odlučila da je vreme da završe razgovor.
Hajla je ipak na svom profilu na Tviteru objavio ceo intervju jer mnogi su mediji preneli samo zadnji dio razgovora pa ispada da je glumica bila ljuta što nije bio slučaj budući da su cijeli intervju odradili u sličnom tonu.
For those misrepresenting my #CateBlanchett interview, here it is uncut https://t.co/xNtObSNgSh #IStillNeedKnowHowTheyGotThatCatOnALeash
— hyla (@hyla) March 26, 2015

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt bez dlake na jeziku: To je tvoje j….. pitanje? (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2015

Naime, australijski voditelj Džonatan Hajla u jednom trenutku je postavio toliko blesavo pitanje da je glumica odlučila da prekine intervju...Posle niza pošalica, Hajla je pitao:..“Kako si uspela da držiš mačku na uzici i naterati je da te sluša? Moja djevojka ima mačku, pokušali smo je staviti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.