Katarina Živković ima džokera u rukavu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković ima džokera u rukavu! VIDEO

Katarina Živković objavila je novu pesmu "Džoker" koju prati i spot, a obzirom na brzi ritam koji ima, sigurno je da će postati veliki hit među njenom publikom.

Zvezda Granda, Katarina Živković, posle burnog perioda koji je imala u privatnom životu, odlučila je da se okrene svojoj publici i obraduje ih novom pesmom koja nosi naziv "Džoker". Tekst je napisala Jovana Radosavljević, a za muziku i aranžman pobrinuli su se Blizanci, koji su već pokazali da znaju da naprave hit. Veći deo spota je sniman na jahti, a Kaća je pokazala svoje zgodno telo u kupaćem kostimu, koji joj je pomogao da istakne svoje adute.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.