Katarina Šišmanović biografija

Izvor: Poznati.info, 18.Dec.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Šišmanović biografija

Katarina Šišmanović je lepo lice Srbije koju mnogi mogu da gledaju zahvaljujući emisiji „Sve za ljubav“ koju vodi tako dobro i što se emituje na Pink televiziji. Katarina je još jedna zvezda koja radi za poznatu produkcijsku kuću Emotikon. Svo je talenat voditeljke dokazala mnogo puta.

Katarina Šišmanović rođena je 10. maja 1983. godine u mestu Kragujevcu. Nakon osnovne škole je upisala gimaziju u Kragujevcu, a posle toga se upisala na FPN. Lepa voditelja je brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << postala popularna zahvaljujući emisiji „Sve za ljubav“ koju uspešno vodi već nekoliko godina.

O čemu se radi? Upravo u emisiji Katarina pokušava da spoji ljude pripremajući im luda iznenađenja. Gledaoce zanima i kada sama voditeljka priča što bi uradila za ljubav.

Katarina je priznala da je u emisiji bilo mnogo srećnih momenata, ali da jedino šta nije imalo srećan završetak bili su pokušaji pomirenja. U skoro svakoj od tih priča desile su se teške stvari zbog čega nije bilo za verovati kako će jedna strana da popusti.

Katarina je bila u braku sa biznismenom Dejanom Kitićem sa kojim se prvo venčala u Dominikanskoj Republici, a posle toga u crkvi u Srbiji. Nakon kraćeg vremena šta su ga proveli zajedno par je shvatio da brak više nema budućnost i razveli su se. Voditeljka je priznala da su ona i Dejan ostali u prijateljskim odnosima i da će ona biti uvek tu za njega.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.