Katarina Grujić otkrila šta bi korigovala na svom telu!

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić otkrila šta bi korigovala na svom telu!

Katarina Grujić važi za jednu od najlepših i najzgodnjih pevačica na našoj estradi, a svoje estetske korekcije nikada nije krila.

Pevačica je u više navrata govorila o povećanju poprsja hirurškim putem, a odavno se šuška da je i usne korigovala kod estetskog hirurga. - Ono što sam radila na sebi nikada nisam krila jer nemam razloga da glumim neko ludilo kao pojedine koleginice - navela je ona za Stars, te rekla šta planira da koriguje u budućnosti.

- Kad budem starija, planiram da krenem sa botoksom kako bih održavala svoju lepotu. Ako budem menjala grudi, one će biti za dva broja veće - kaže Katarina.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.