Katarina Grujić i Sara Trajanović se posvađale zbog dečka!

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić i Sara Trajanović se posvađale zbog dečka!

Katarina Grujić, odlučila je da prekine svaki kontakt sa svojom dobrom prijateljicom Sarom Trajanović, otkako je manekenka sve češće počela da biva u društvu njenog bivšeg dečka Borisa Stamenkovića.

Naime, Kaća koja već mesecima užia u ljubavi sa Nemanjom Buhom, nikako Sari ne može da oprosti što se na sve načine udvara njenom bivšem dečku Borisu: "Mnogo radim, a kada nađem malo slobodnog vremena, viđam se sa svojim pravim prijateljima. Nemam vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za instant prijateljstva! Ne zanima me ni ona, ni moj bivši dečko, jer sam na to odavno stavila tačku. Uživam i zaljubljena sam. Za mene je život počeo pre sedam meseci i sve što se dešavalo pre toga sam zaboravila. Nemam vremena za ljude koji ne rade ništa, nemaju obaveza kao ja, pa stalno izlaze", kaže Kaća, piše srbijadanas.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.