Karleušina potresna ispovest: Veliki sam borac i nakon linča i gubitka bebe!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Avg.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušina potresna ispovest: Veliki sam borac i nakon linča i gubitka bebe!

Produkcijski najskuplji editorijal ikada snimljen na ovim prostorima, i prvo slikanje za naslovnu stranu nekog magazina posle više od godinu dana.

Nakon više od godinu i po dana medijske tišine pop diva Jelena Karleuša stala je pred objektiv fotografa Andreje Damjanovića i za novi broj magazina "Story" uradila editorijal fotografija od kojih zastaje dah, a ovo je ujedno i produkcijski najskuplji editorijal ikada na ovim prostorima.

Post by Jelena Karleusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Naslovna strana na kojoj JK pozira sa dva papagaja ne otkriva kakve fotografije ćete naći na dvanaest strana, ali svakako otkriva da je reč o potresnoj ispovesti u kojoj je plavokosa Diva poručila da je ostala borac i nakon velikog linča posle koncerta "Viva La Diva", kao i gubitka bebe.

Karleuša je otkrila neke od potresnih momenata iz svog privatnog života i lepša nego ikada objašnjava zašto je pred njom lepa budućnost.

Post by Jelena Karleusa.

- Novi Story donosi nestvarne vanvremenske fotografije na koje sam veoma ponosna, kao i iskren intervju... Kupite i javite vaše utiske... - poručila je JK svojim fanovima na društvenoj mreži Facebook.

opera-17/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.