Karleuša vs Kim: Kojoj bolje stoje farmerke od $2000?

Izvor: Tracara.com, 18.Apr.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša vs Kim: Kojoj bolje stoje farmerke od $2000?

Obe dame važe za ikone stila, a sada je vreme da vidimo kojoj su bolje stajale iscepane farmerke! Kim Kardashian je u novembru prošle godine ponela iscepane farmerke sa lancima, marke Saint Laurent koje koštaju paprenih 2.180 dolara (iako mi možemo da farke iscepamo za mnogo manje para…) Naša pevačica je isti model farmerki obukla pre nekoliko nedelja, dok je boravila kod muža u Turskoj. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. P.Ž./Tračara Foto: Instagram, E!

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Hot or not: Ceca sa šeširom!

Izvor: Tracara.com, 19.Apr.2014, 09:56

Zumiraj da pogledaš! Svetlana Ceca Ražnatović retko posećuje gradska dešavanja, ali je zato sa zadovoljstvo prisustvovala reviji svoje prijateljice Melise Džinović. Nova kolekcija supruge Harisa Džinovića predstavljena je u četvrtak u tržnom centru Stadion, a Ceca se na istoj pojavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.