Kaliopi zapevala na kineskom! (video)

Izvor: Svet, 07.Jul.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaliopi zapevala na kineskom! (video)

Muzička zvezda Kaliopi snimila je nešto drugačiju verziju numere “Crno i belo”, kojom se predstavila na Evrosongu 2012. godine.

“Bila sam zapanjena nakon Evrosonga kada sam čula na Jutjubu kako dečak iz Kine peva moju pesmu na makedonskom. Bilo je fantastično, a suze su mi tekle niz lice od radosti”, rekla je zvezda, a prenosi svetska muzička >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kuća “GB Times”.

Ipak, odmah je stavila do znanja da njen izgovor kineskog nije savršen.
“Ne znam da li će Kinezi kritikovati moj izgovor, ali sam pesmu otpevala iz srca. Bio je to veliki izazov, ali i ogromno zadovoljstvo”, dodaje muzičarka.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaliopi zapevala na kineskom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2015

Muzička zvezda Kaliopi snimila je nešto drugačiju verziju numere “Crno i belo”, kojom se predstavila na Evrosongu 2012. godine.....“Bila sam zapanjena nakon Evrosonga kada sam čula na Jutjubu kako dečak iz Kine peva moju pesmu na makedonskom. Bilo je fantastično, a suze su mi tekle niz lice...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.