Kakva tranfromacija: Glumica se preko noći ugojila

Izvor: Tracara.com, 23.Mar.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva tranfromacija: Glumica se preko noći ugojila

Da li je prepoznajete? (foto: Instagram) Mlada glumica oduševila nas je najpre u takmičenju Tvoje lice zvuči poznato, a danas je još jednom pokazala svoju ogromnu moć transfromacije. Na njenom profilu na Instagramu našla se fotografija na kojoj ćete je teško prepoznati jer smo do sada navikli da je viđamo sa dugom kosom i nekoliko kilograma manje. U pitanju je glumica Jelena Gavrilović, koja se transformisala zbog novog projekta na kome radi, a komentari njenih pratilaca na ovu promenu bili su i više nego pozitivni. Glumica u svom prirodnom izdanju (foto: Instagram.com/jelenagavrilovicofficial) Kako se vama Jelena dopala u ovom izdanju?  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

(FOTO) LICE PREKRILA KOSOM: Fotografija GOLE Radmile Manojlović osvanula na Internetu!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2017, 22:41

...Manojlovićeva je, na žalost muških fanova, grudi prekrila rukom..Iako su svi primetili da je bez odeće, Rada je akcenat stavila na frizuru U opisu fotografije pevačica je napisala:.."To je ta boja kose"..Autor: EPK

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.