Kako vam se dopada u ovakvom izdanju: Anđelina Džoli postala plavuša!

Izvor: Svet, 30.Okt.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako vam se dopada u ovakvom izdanju: Anđelina Džoli postala plavuša!

Bred Pit i Anđelina Džoli trenutno su na snimanju filma “By the sea”, a scenario i režiju za ovo ostvarenje potpisuje upravo Džolijeva.
U filmu Bred i Anđelina igraju bračni par koji prolazi kroz krizu, a na društvenim mrežama, fanovi su već postavili prve slike sa snimanja. Radnja filma smeštena je u Francusku sredinom 70-ih, a glumica igra Vanesu, bivšu plesačicu, dok Bred igra njenog supruga, američkog pisca. Ovo će biti drugi zajednički film Breda i Anđeline.
Osim što će se mnogi obradovati što su Brad i Angelina ponovo zajedno na filmu, glumica je za potrebe snimanja postala plavuša.
Izvor i foto: Kurir

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Da li vam se dopada nova frizura Anđeline Džoli? (VIDEO)

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Okt.2014, 11:03

Anđelina Džoli drastično je promenila imidž za potrebe snimanja novog filma “By The Sea”. Glumica je promenila boju kose i odsekla šiške...Ocenite novi look Anđeline Džoli..Pogledajte rezultate..Glumica trenutno sa suprugom Bredom Pitom boravi na Malti, gde zajedno učestvuju u ovom filmskom...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.