Kako do lepote

Izvor: Poznati.info, 20.Apr.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do lepote

Da li vi danas imate dovoljno vremena za duge tretmane ulepšavanja? Verovatno nemate jer u poslednje vreme život je postao mnogo brži nego pre i žene mnogo manje vremena posvećuju dugotrajnim ulepšavanjima.

Ako nemate vremena, a morate da izađete van, da li ste razmislili o frizuri za koju vam ne treba mnogo da ju napravite? Zašto ne bi pokušali sa kosom na stranu. To je frizura koju nose mnoge zvezde baš kao Jessica Alba. Ova frizura je odlična kada želite da za kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vreme postignete izgled kao dame sa crvenog tepiha.

Usne možete da ulepšate u sekundi uz pomoć maslinovog ulja i soli. Za sve žene koje žele da imaju punije usne mogu da pomešaju maslinovo ulje i sol te lagano nanesu na usne. Sada su vaše usne baš kao na zvezdama koje gledate u raznim časopisima.

Šminkanje je mnogo važno, a ako nemate vremena za ulepšavanje trepavica i to može da se reši. Da li znate da vaše trepavice mogu da budu lepe i u hodu?

Brzo stavljanje maskare zahteva preciznu ruku i iskustvo koje se prikupljalo godinama. Važno je da prvo stavite maskaru i to pre nego što krenete nanositi senku na oči. Tako ćete da izbegnete da vam se senka upropasti ako se malo maskare nađe i na vašim kapcima.

Pravi volumen kose možete da imate za samo deset minuta. Što morate da uradite? Važno je da koristite figaro oko kojeg ćete da omotate široke pramenove. Tako ćete dobiti prelepe lokne i imati frizuru baš kao Beyonce.

Niste stigli da frizuru sredite do kraja i sada se ne osećate dobro? Vreme je za traku za kosu. Ona je pravo rešenje i spas za vaš lepi izgled. Traka ima fantastičan efekat i to za malo vremena. Sada znate kako do lepote i bez puno problema. Da li vam je sada malo lakše?

Autor. Sanja, Foto: Marin/Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Džesika Alba otkrila tajnu svoje lepote

Izvor: Press, 20.Apr.2014

Najpoželjnija glumica na svetu, koja je nedavno šokirala javnost izjavom da i ona ima celulit i bubuljice veruje da su srećne žene one koje vode zdrav i balansiran život.. Džesika je čak i onima manje sigurnim u sebe dala koristan savet, a to je da se klone negativih ljudi i stvari.. "Pokušajte...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.