Kako da vam uspe drugi brak? Skarlet Johanson zna

Izvor: Svet, 26.Apr.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da vam uspe drugi brak? Skarlet Johanson zna

Lepa glumica Skarlet Johanson kaže kako joj je najvažnije u životu to što se udala i što je postala majka.
Najveća radost se budi u meni kada gledam svoju ćerku. Dovoljno je samo da je držim u naručju ili da učinim nešto da je nasmejem. Osećaj zadovoljstva je ogroman“, kaže srećna mama koja je pre sedam meseci dobila ćerku Rouz Doroti s novinarom Romenom Dorijakom.
Skarlet je objasnila koji je ključ uspeha njenog drugog braka.
Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << živimo svuda na kratko. Romen, beba i ja samo nomadi. Ono što održava naš brak jeste to što se interesujemo u živote jedno drugog. Njega zanimaju moji filmovi i to ga fascinira jer je njegov posao potpuno drugačiji. Ja obožavam da idem na umetničke događaje s njim i diskutujem o tome. To njega fascinira“, kaže glumica.
Nakon rođenja ćerkice, Romen i Skarlet venčali su se u tajnosti. Glumica je pre Romena, bila u braku s glumcem Rajanom Rejnoldsom koji je sada u srećnom braku s Blejk Lajvli.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kako da vam uspe drugi brak? Skarlet Johanson zna

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2015

Lepa glumica Skarlet Johanson kaže kako joj je najvažnije u životu to što se udala i što je postala majka...“Najveća radost se budi u meni kada gledam svoju ćerku. Dovoljno je samo da je držim u naručju ili da učinim nešto da je nasmejem. Osećaj zadovoljstva je ogroman“, kaže srećna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.