Kad njoj pukne film! Vesna Rivas: Ubijala sam žene od batina, jednoj sam otkinula uvo!

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad njoj pukne film! Vesna Rivas: Ubijala sam žene od batina, jednoj sam otkinula uvo!

Borbenost Vesne Rivas je neosporna, ali da je u privatnom životu pravi strah i trepet za okolinu, to niko nije mogao da pretpostavi.

Ona je je objasnila na koji načine je šest žena smestila na odeljenje neurohirurgije.

Prvo sam tukla narkomanke po školi i otimala im kese sa lepkom. Ubijala sam ih od batina, zbog čega su me izbacili iz škole. Mrzela sam muškobaljaste žene, pa sam prebila devojku koja je otimala užinu štreberki koja je meni pomagala. Toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sam je unakazila da ima četiri ožiljka na licu od mojih prstenja. Tukla sam i cinkaroše, zbog čega sam ponovo izbačena iz škole, pa me onda tata prebio“, rekla je Vesna i otkrila kako je izgledala najstrašnija tuča.

Moja tadašnji dečko hteo je da dokaže da su sve žene kurve, pa je mojoj najboljoj drugarici kupio majicu, parfem i provozao je motorom, nakon čega je ona spavala sa njim. Kada ju je skinuo, zvao me da je vidim golu. Mrak mi je pao na oči i unakazila sam je. Otkinula sam joj uvo jer sam je povukla za minđušu“, otkrila je Rivasova, a prenosi Alo.

Potom je Vesna objasnila i zbog čega je prebila svoju kumicu.

Ona je ćerka moje dobre prijateljice koju sam krstila i kada je muž izbacio na ulicu primila sam je u jedan od mojih stanova i zaposleila u butik dečije garderobe koji sam tada držala. Kada sam shvatila da me potkrada, htela sam da je bacim sa srpata. Pravo od mene je otišla kod lekara jer sam je udarala gde sam stigla i ko zna šta joj je sve puklo”, pričala je pevačica i dodala da je sličnu situaciju imala i na jednom splavu.

Kada je jedna kur.a prosula viski mojoj kumi u lice, bacila sam je na šank. Skakala sam po njoj do iznemoglosti, a inspektori koji su bili tu nisu reagovali. Bila je mesec dana u bolnici jer sam joj poremetila sentar za ravnotežu”, ispričala je svoju šokantnu ispovest Vesna Rivas.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.