Kad Doris pravi selfi, on se razlikuje od ostalih

Izvor: Svet, 18.Apr.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Doris pravi selfi, on se razlikuje od ostalih

Mlada umetnica Doris Bizetić zna kako da skrene pažnju na sebe, a o tome znaju da posvedoče i mnogobrojne fotografije koje redovno kači na društvene mreže.
Tako je jedan veoma neobični selfi iz kupatila ugledao svetlost dana i oduševio pevačicine fanove. I dok većina estradnih dama na selfi fotkama želi da izgleda seksi i neodoljivo, Doris je i po tom pitanju jedinstvena.
“Mala kreacija, haha”, glasi kometar koji je pevačica napisala uz pomenutu sliku.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kad Doris pravi selfi, on se razlikuje od ostalih

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015

Mlada umetnica Doris Bizetić zna kako da skrene pažnju na sebe, a o tome znaju da posvedoče i mnogobrojne fotografije koje redovno kači na društvene mreže...Tako je jedan veoma neobični selfi iz kupatila ugledao svetlost dana i oduševio pevačicine fanove. I dok većina estradnih dama na selfi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.