Kaća Živković će roditi dva sina?!

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Živković će roditi dva sina?!

Pevačica Katarina Živković nedavno je posetila astrologa koji joj je otkrio kada će se udati, kao i  neke druge lepe stvari.

“Bila sam kod astroIoga, za jedne novine i tom prilikom sam saznala da ću roditi dva sina.  Sve ostalo što je rekao je bilo lepo i ja bih volela da verujem u to”, rekla je Kaća u “Grand Njuzu” i  dodala da prilikom upoznavanja sa nekom osobom , obično zaboravi da pita koji je znak u horoskopu jer joj to nije od presudnog značaja.

 

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ: Srećna sam, postaću mama dva dečaka!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2015, 11:32

Pevačica je nedavno saznala vesti koje su je oduševila i nada se da će se do kraja ispuniti..Katarina Živković nedavno je bila na turneji u Australiji sa koje nosi samo najlepše uspomene ali njihove muškarce ne razlikuje puno od drugih muškaraca..."Austrijanci su dobri frajeri, mada svuda ima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.