Kaća: Seksi sam, zato se i skidam i ljubim sa ženama u usta

Izvor: Svet, 27.Nov.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća: Seksi sam, zato se i skidam i ljubim sa ženama u usta

Otkako je ugradila silikone, Katarina Živković Kaća veoma je zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Iako je sama i bez dečka, Kaća je zaljubljena i uživa u svom telu.
Zato je odlučila da njen najnoviji spot, za duetsku pesmu sa drugaricom i pevačicom Ellom, bude veoma seksi i provokativan, piše Blic.
“Surovi sam profesionalac, tako da mi ništa nije strano, pa ni skidanje pred kamerama. Slušam producenta, reditelja, stilistu… Radim sve što se od mene očekuje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi ishod bio bolji. Što se skidanja tiče, uživala sam. U donjem vešu sam se osećala seksi i zavodljivo”, priznala je Kaća i napomenula da joj posle operacije sve bolje stoji, kao i da joj tek sada prolaze bolovi koje je imala posle ugradnje silikona u grudi.
Ona je međutim iznenadila sopstvene fanove izjavom da nije ljubila sa ženom samo u spotu.
“Često se ljubim sa drugaricama u usta. Sigurno neću da kažem da to nisam nikada radila pa se onda pojavi neka takva fotografija. Mi tako iskazujemo ljubav jedna prema drugoj, to uopšte nije nastrano.”
Izvor: Blic i Informer
Foto: Twitter

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.