(KURIR TV) OKUPILA CELU ESTRADU: Neda Ukraden promovisala novi album i pevala sa Lepom Brenom

Izvor: Kurir, 27.Sep.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(KURIR TV) OKUPILA CELU ESTRADU: Neda Ukraden promovisala novi album i pevala sa Lepom Brenom

.

Kada su se brojni gosti okupili i zauzeli svoja mesta za okruglim svečanim stolovima, pevačica je izašla na binu i pozdravila ih pesmom "Šampioni", a potom se zahvalila i pozvala Lepu Brenu da joj se pridruži na bini

Vlasnica "Grand" produkcije je pevala sa Nedom, a udelila joj je lepe komplimente i čestitala joj na novom projektu Ukradenova je pevala svoje nove i stare pesme, a najviše ovacija dobila je za za njen neprevaziđen hit "Zora je"

Brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poznate ličnosti uzivale su u dobroj muzici, raznovrsnoj hrani i piću

Među kolegama koje su došle d apodrže Nedu našli su Saša Popović, Viki Miljković, Moma Jakovljević, Boban Rajović, Romana Panić, Suzana Perić, Željko Samardzić, Dejan Matić, Goca Tržan, Dragica Radosavljević Cakana i mnogi drugi

Pogledajte kako je bilo na promociji novog albuma Nede Ukraden:

Autor: EPK,Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

I Lepa Brena zapevala: Kako su poznati podržali Nedu Ukraden povodom izlaska njenog novog albuma (FOTO, VIDEO)

Izvor: Story, 28.Sep.2016, 13:25

Popularna pevačica Neda Ukraden organizovala je gala proslavu povodom izlaska svog novog albuma pod nazivom "Terapija", kao i novog singla "Ljubavnik". Okupila je čitavu estradu!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.