KURIR SAZNAJE: Anabelin muž ne daje pare za sina, traži DNK

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURIR SAZNAJE: Anabelin muž ne daje pare za sina, traži DNK

Andrej Atijas već dve godine ne viđa naslednika, koga je dobio s Jasminom Skender, i želi da se utvrdi da li je on otac

Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina, koga je 2012. dobio s Jasminom Skender. Prema rečima našeg izvora, Andrej je samo u početku nekoliko puta dolazio da vidi dečaka, ali sada izbegava očinske obaveze. S druge strane, u medijima pokazuje luksuzan život s Anabelom, s kojom je u dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ćerku Blankicu.

Nisu u kontaktu

- Andrej je sina s Jasminom dobio tri meseca nakon što je počeo vezu s Anabelom. Ona sama brine o njemu i sve troškove njegovog izdržavanja sama plaća - navodi naš izvor.

Pozvali smo Jasminu, koja je kratko potvrdila da nije u kontaktu s Andrejom.

- Ne plaća, niti dolazi. Uopšte nismo u kontaktu. Ne pišite ništa, ne želim da se provlačim po novinama - istakla je bivša devojka Atijasa, koja je svojevremeno tvrdila da je s njim bila u ozbiljnoj vezi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Anabelin muž ne daje pare za sina, traži DNK

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

Andrej Atijas već dve godine ne viđa naslednika, koga je dobio s Jasminom Skender, i želi da se utvrdi da li je on otac..Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina, koga je 2012. dobio s Jasminom Skender. Prema rečima izvora, Andrej je samo u početku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.