KONAČNO SE I ON OGLASIO: Šaban Šaulić iskreno progovorio o navodnoj VEZI sa S*KSI pevačicom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO SE I ON OGLASIO: Šaban Šaulić iskreno progovorio o navodnoj VEZI sa S*KSI pevačicom!

Javnost je ovo čekala danima.

U medijima se stvorila prava fama da se Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana razvode zbog seksepilne pevačice Tee Tairović, sa kojom je kralj narodne muzike snimio duet.

Nakon mnogobrojnih spekulacija i novinskih naslova i Šaban je rešio konačno da progovori o svemu.

Prethodno je ovaj medijski skandal prokomentarisala i mlada pevačica u usponu, i iznela svoju verziju priče (detaljnije pročitajte ovde.) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

#saturday #switzerland #singer #dancer #teatairovic

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on May 29, 2017 at 2:21am PDT

- Sve sam video, novinari nemaju šta drugo da pišu, nego su se fokusirali na to. O kome će da pišu ako ne o meni. Kakva preljuba, devojku sam video dva puta u životu, njoj je menadžer čovek koji je finansira, koji je u neku ruku i moj menadžer. Predstavlja se kao Rudi, mada mu to nije pravo ime. Tea je sa njim potpisala ugovor na 10 godina i smešne su priče da smo nas dvoje u bilo kakvoj vezi. Ja sam već oguglao na to, prosto to nije tačno - rekao je Šaban.

Podsetimo, Šaban Šaulić i Tea Tairović snimili su duet "Otkad tebe znam", a ubrzo zatim i objavili i spot za ovu numeru koja će sigurno privući veliku pažnju (detaljnije pročitajte OVDE).

Postoje i špekulacije da je direktor Granda Saša Popović ljut na Teu zbog snimanja dueta sa Šabanom, te postoji mogućnost da će biti izačena iz produkcije. Ipak, Tea i ovu špekulaciju odlučno demantuje.

Odlicna zurka sinoc! Hvala Mostar

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on May 13, 2017 at 4:29am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.