KONAČNO PRAVA ISTINA: Mili može da odahne, evo kako je Mirela dokazala da je on ipak jedan jedini

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO PRAVA ISTINA: Mili može da odahne, evo kako je Mirela dokazala da je on ipak jedan jedini

Ljubav je pobedila.

Nakon napada Vesne Rivas da Mirela Lapanović ne traži ljubav već samo juri muškarce sa dubokim džepom večeras je na strašnom sudu u "Parovima" Lapanovićeva sve razuverila i dokazala da ljubav pobeđuje.

Ona odgovara na pitanja na poligrafu, i već je svojim odgovorima napravila haos u vili.

ODLUČILA, RODIĆU DETE: Mirela odgovorila lažno na pitanje koje je Miliju najviše značilo, a to je ...

Pitanje koje je sada došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na red je: "Da li ste pre Milija imali seks sa još nekim učesnikom pete setone rijalitija?"

PROGOVORILA O SE*SU: Ne prestaje da šokira, toliko sam bila pijana da se toga i ne sećam

Mirela je odgovorila da je porodica uvek prioritet a to se ispostavilo kao istina.

Mili je konačno odahnuo a ona je ovim odgovorom svima zapušila usta i još jednom dokazala da je ljubav jača od debelog navčanika. Možda posle ovog Mili ipak postane tata, ostaje nam da pratimo ovaj zaljubljeni par i vidimo da li će rode zakucati i na vrata njihovog doma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.