KIM KARDAŠIJAN OTKRILA: Imam seks 500 puta dnevno!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIM KARDAŠIJAN OTKRILA: Imam seks 500 puta dnevno!

Imam seks 500 puta dnevno! Pokušavamo baš jako. Koliko god puta dnevno možemo. Nori, to radim zbog tebe, rekla je starleta

Kim Kardašijan Vest ima seks 500 puta na dan.

Ova 34-godišnja starleta i njen suprug, Kanje Vest - koji imaju 20-mesečnu kćerkicu Nort - očajnički pokušavaju da dobiju drugo dete, ali im ne polazi za rukom.

U trejleru za novu sezonu "Keeping Up with the Kardashians", Kim leži umorna na sofi i kaže: "Imam seks 500 puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dnevno! Pokušavamo baš jako. Koliko god puta dnevno možemo. Nori, to radim zbog tebe. Treba ti brat ili sestra", rekla je Kim nedavno i dodala: "Trudimo se da napravimo drugo dete. Što više dece, što pre! Molim se da se to desi. Nisam trudna sada, ali bih volela da jesam. Jesam teža 10ak kilograma, ali nisam trudna", rekla je starleta.

Inače, Kim je nedavno promenila boju kose, sada je platinasto plava. To je uradila jer je očajnički želela nešto da promeni u svom životu, pa se nada da će joj promene doneti i lepe vesti o majčinstvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.