KARLEUŠA: Dadilje me slikaju za Instagram (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA: Dadilje me slikaju za Instagram (FOTO) (VIDEO)

- Ja imam žene, dame, koje rade kod mene kao dadilje i one su otkrile svoj skriveni talenat, neverovatni talenat za fotografiju... Jedna je tu. Možete posle da je intervjuišete pošto je ona uradila slike koje se vrte na svim svetskim modnim blogovima - rekla je pevačica

Pevačica Jelena Karleuša rekla je mnogo puta da je majstor za vizuelne transformacije zahvaljući kojima njene fotografije na Instagramu izgledaju fenomenalno.

- Instagram dođe meni kao neki modni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << almanah. Ja sam izabrala jedan beli zid i tako izaberem, kada imam slobodnog vremena, neki modni autfit i to slikam – rekla je JK za emisiju “Exkluziv”.

NAJEŽILA SE: Karleuši iskočile bradavice! (FOTO)

Foto: Facebook/ Jelena Karleusa

Ona je potom otkrila ko je fotografiše ispred belog zida.

- Svi m pitaju ko me slika. Evo, svetska ekskluziva. Ja imam žene, dame, koje rade kod mene kao dadilje i one su otkrile svoj skriveni talenat, neverovatni talenat za fotografiju, i mene slikaju dadilje moje dece. Jedna je tu. Možete posle da je intervjuišete pošto je ona uradila slike koje se vrte na svim svetskim modnim blogovima – navela je pevačica.

Karleušin razgovor sa ekipom emisije “Exkluziv” pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TAJANSTVENI FOTOGRAF: Ko to slika Karleušu?

Izvor: Press, 26.Nov.2014, 00:29

Fotografije koje Jelena Karleuša svakodnevno postavlja na društvene mreže neretko skreću pažnju medija. . Atraktivna pevačica koja ima preko 288.000 pratilaca u emisiji “Exkluziv” ispričala je kako te fotke nastaju,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.