KAKO DALJE? Parove napustili OMILJENI likovi, ali ON je pravi ŠOK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2017, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO DALJE? Parove napustili OMILJENI likovi, ali ON je pravi ŠOK! (FOTO)

Dvojica manje u vili.

Posle dramatične večeri, rijaliti "Parove" večeras su zauvek napustili Biba Struja i Dejan Stanković Kralj. Biba je celo veče govorio kako sigurno izlazi iz vile u Zemunu i čak je pripremio ranac i obukao se za izlazak. On se sa svima pozdravio ljubazno i poželeo im puno sreće.

Dejan Stanković Kralj je prvo za dlaku izbegao izlazak, a on je ponovio da bi stvarno želeo da napusti rijaliti i vrati se na Hepi televiziju kao predsednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandidat. Bojana ga je odvela do vrata i rekla mu da proba da izađe. On se uhvatio za kvaku i vrata su bila otključana. Tako je i Dejan Stanković Kralj napustio "Parove".

Pre izlaska, rekao je da ima jednu najveću želju u životu, pored predsendičke kandidature - da nađe pravu ženu sa kojom će se venčati i dobiti decu. Mnogi učesnici su bili šokirani Kraljevim izlaskom, i videlo se da žele da on ostane u vili. Mada, vrlo brzo su se oporavili od šoka, kada su shvatili da ostaju u igri.

Pogledajte OVDE kako se Dalila Mujić kidala u suzama - razlog je potresan. 

A na OVOM LINKU možete videti novog učesnika "Parova". 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.