KAD PRE? Lukas i Branislava RASKINULI! Evo dokaza!

Izvor: Svet, 22.Jul.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD PRE? Lukas i Branislava RASKINULI! Evo dokaza!

Od velike ljubavi sa naslovnih strana i izjava kako će ostariti zajedno nije ostalo ništa. Aca Lukas i Branislava Pašalija raskinuli su, a dokaz za to su pobrisane apsolutno sve zajedničke fotografije sa njihovih profila na društvenim mrežama.
Par se najverovatnije posvađao juče, budući da su preksinoć bili zajedno na njegovom nastupu u Mostaru.
Ostaje da se vidi da li će se Branislava sad vratiti suprugu kog je ostavila zbog folk pevača. Ako bude hteo da je primi.
A što se Lukasa tiče, teško će naći Sonji zamenu pošto joj ova ipak, realno, nije bila ni do kolena.
svet.rssvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aca Lukas ostavio devojku zbog koje je ostavio suprugu?

Izvor: Tracara.com, 22.Jul.2017

Čini se da je došao kraj ljubavi između Ace Lukasa i Branislave Pašalije, nakon manje od mesec dana! Folk pevač je zbog ove devojke ostavio svoju suprugu Sonju, nakon čega su usledila otvorena pisma, javna prepucavanja i još javnije izjave ljubavi između novopečenog para – no, izgleda...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.