KAĆA GRUJIĆ PRETI: Ako neka proba da mi oduzme dečka, oduzeću joj ruke i noge!

Izvor: Kurir, 27.Mar.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAĆA GRUJIĆ PRETI: Ako neka proba da mi oduzme dečka, oduzeću joj ruke i noge!

Ove devojke što se još tripuju na 'sve što je zauzeto može biti oduzeto', neka probaju što je moje da oduzmu, napisala je pevačica na Instagramu

Pevačica Katarina Grujić u vezi je sa Nemanjom Buhom, što je Alo! nedavno otkrio iako su njih dvoje pokušali da svoju vezu sakriju od javnosti. Nemanja je, inače, bratanac nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta.

Kako je u ljubavi sa opasnim momkom sa beogradskog asfalta, Kaća je i sama postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opasna, pa je na društvenim mrežama "zapretila" svakoj devojci koja se usudi da priđe njenom voljenom.

"Ove devojke što se još tripuju na 'sve što je zauzeto može biti oduzeto', neka probaju što je moje da oduzmu pa ću im ja i noge i ruke oduzeti", podelila je pevačica na Instagramu.

Pratite Sport na Facebookui TwitteruFollow @KurirSport

Pratite Stars na Facebooku

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otimačice, čuvajte se! Evo šta će vam Kaća Grujić uraditi ako joj otmete dečka

Izvor: Svet, 27.Mar.2015

Pevačica Katarina Grujić u vezi je sa Nemanjom Buhom, a njih dvoje su pokušali da svoju vezu sakriju od javnosti. Nemanja je, inače, bratanac nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta.. Kako je u ljubavi sa opasnim momkom sa beogradskog asfalta, Kaća je i sama postala opasna, pa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.