Još jedna svađa u PAROVIMA 2015: Matora prozvala Abelu da je aljkava! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna svađa u PAROVIMA 2015: Matora prozvala Abelu da je aljkava! VIDEO

Nema kraja raspravama i svađama u rijalitiju Parovi 2015! Kako ih je produkcija podelila u Domaćinsku kući i u luksuznu vilu, neki su smatrali da će napetost malo da prestane, međutim napetost ne prestaje.

Ovoga puta u svađi glavni akteri su bili Matora i Abela. Zmaj od Šipova objasnio je u vili Parova da mu smeta malo što je kuća prljava, a Matora se nadovezala:''Zmaju, da li si rekao da su Zmajice aljkave?''.

Zmaj je priznao da je to rekao. Onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Matora objasnila da je jednog juta otišla da se umije i opere zube nakon Abele i ono što je ugledala zgrozila se. Abela se branila govoreći da je morala da napusti kuću i da se spakuje, međutim, Matora joj to nije uzela kao opravdanje.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Puklo prijateljstvo! Zorica i Jelena se posvađale u PAROVIMA ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2015

Nakon što su bile zajedno u rijalitiju Farma, Jelena se uselila u luksuznu vilu Parovi, dok se Zorica kasnije pridružila ovom rijalitiju i ušla u Domaćinsku kuću, tačnije - Zmajevo gnezdo...Međutim, prijateljstvo o kome su obe pričale, puklo je od kako je Zorica u rijalitiju. Mnoge tajne su se...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.