Jelena izvela Miću iz takta, on joj polomio krevet! (video)

Izvor: Svet, 26.Maj.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena izvela Miću iz takta, on joj polomio krevet! (video)

Lepi Mića se tokom “Igre istine” žestoko iznervirao zbog Jelene Golubović koja mu je upada u reč. Njega je Marina Perazić zamolila da otkrije svoja favorite a onda je počeo lom.
Pevač se iznervirao jer mu je rediteljka konstanto upadala u reč, zbog čega je Mića počeo da joj lomi krevet. Svi farmeri su se utorili protiv Golubovićeve, a Dušica joj je čak i zapretila.
Otkinuću ti ruku večeras ako ne budeš ućutala“, rekla je Grabovićeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a Marina je vikala i molila Jelenu da ućuti i pusti Miću da odgovori na pitanje.
“Nekad pobede dobri, nekad loši, ne znam...” rekao je Mića.
Pusti ga da odgovori, ti si budala, kompleksašica, da li znaš koji imamo zadatak idiote! Imamo zadatak da igramo igru istine, Propašćemo zadatak zbog tebe“, vikala je Marina.
Priznaj da sam pravedno pobedila, zaslužila sa pobedu, na farmi, a ti si bio diskvalifokavan. Iskrenost, poštenje i plemenitost, to pobeđuje. Jek ti dovoljno?! Priznaj!“, pričala je Jelena dok je Mića pevušio ne želeći da je sluša.
Pobedila je ku.va! Ovo je primer ku.ve, Jelena Golubović”, rekao je Mića i nastavio da peva.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena izvela Miću iz takta, on joj polomio krevet! (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2016

Lepi Mića se tokom “Igre istine” žestoko iznervirao zbog Jelene Golubović koja mu je upada u reč. Njega je Marina Perazić zamolila da otkrije svoja favorite a onda je počeo lom...Pevač se iznervirao jer mu je rediteljka konstanto upadala u reč, zbog čega je Mića počeo da joj lomi krevet....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.