Jelena Žeželj spremna za Stefana: Ovako se čeka sin! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Žeželj spremna za Stefana: Ovako se čeka sin! (foto)

Bivša voditeljka emisije “Ekskluziv” Jelena Seležan, a nekada Žeželj, nestrpljiva je do porođaja.

Ostalo je još nekoliko dana, a izgleda da je sve spremno za ovaj radnosni trenutak. To dokazuje fotografija koju je ona objavila na svom profilu na Instagramu.

Pelene, garderoba za bebe i igračke su spremne za budućeg Jeleninog sina, kome su, kako se može zaključiti, već odredili ime Stefan.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelena Žeželj spremna za Stefana: Ovako se čeka sin! (foto)

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2015

Bivša voditeljka emisije “Ekskluziv” Jelena Seležan, a nekada Žeželj, nestrpljiva je do porođaja.. Ostalo je još nekoliko dana, a izgleda da je sve spremno za ovaj radnosni trenutak. To dokazuje fotografija koju je ona objavila na svom profilu na Instagramu.. Pelene, garderoba za bebe i igračke...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.