Jelena Rozga želi bebu, ali ne želi muža!

Izvor: Poznati.info, 29.Jan.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga želi bebu, ali ne želi muža!

Jelena Rozga bila je prilično otvorena i iskrena kada je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji. Na pitanje da li želi muža i bebu lepa pevačica je dala iznenađujući odgovor.

“Taj papir mi apsolutno ništa, ali volela bih imati jednu malu curicu, nazvala bih je Lucija. To je baš pravo dalmatinsko ime. Mala plava, sa velikim plavim okicama, mora biti na mamu lepa. Bila bih najsrećnija na svetu i da bude sin. Sin bi se zvao Toni“

“Volela bih da ima plave >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << oči, ne mora da ima plavu kosu, onako smeđu. Što se tiče visine, neka bude malo viši, ne sme da bude debeo- ipak treba da povuče gene. Jaoj bolje mi je da ćutim. Sve u svemu, hoću dete neću muža“, zaključila je Rozga.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.