Jelena Krunić otvorila dušu: Odrasla sam na ulici, brata sam upoznala tek sa 11 godina

Izvor: Svet, 07.Apr.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krunić otvorila dušu: Odrasla sam na ulici, brata sam upoznala tek sa 11 godina

Jelena Krunić je tokom popodnevnog druženja sa ukućanima rijalitija otkrila tešku priču iz svog detinjstva.
Naime, ona je ispričala da je od malih nogu bila prepuštena sama sebi, a da je svog brata upoznala tek kada je imala 11 godina.
“Ja sam rođena kao jednino dete u trećem braku moga oca, i drugom braku moje majke. Roditelji su mi mnogo radili, čak nekoliko posolva istovremeno. Bila sam prepuštena sama sebi, faktički sam bila na ulici. Otac i majka mi nisu poklanjali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pažnju. Polubrata sa očeve strane sam upoznala kada sam napunila 11 godina i to slučajno. On se profesionalno bavio plesom, a ja kada sam videla plakat za školu plesa koju je on držao, odmah sam se prijavila. Iako sam znala da mi je on brat, nikada nisam htela da mu kažem. Tek kada je video moje prezime i pitao me ko mi je otac, shvatio je da mi je brat. Bilo je jezivo. Žena iz drugo braka moga oca je kriva za to što se nismo ranije upoznali. Ona je razdvajala oca od mog polubrata”, ispričala je Jelena.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Krunić otvorila dušu: Odrasla sam na ulici, brata sam upoznala tek sa 11 godina

Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2016

Jelena Krunić je tokom popodnevnog druženja sa ukućanima rijalitija otkrila tešku priču iz svog detinjstva...Naime, ona je ispričala da je od malih nogu bila prepuštena sama sebi, a da je svog brata upoznala tek kada je imala 11 godina...“Ja sam rođena kao jednino dete u trećem braku moga...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.