JUTARNJI S*KS PROGRAM! Učesnice Parova pokazale zadnjice u TANGAMA Đoši - on u ŠOKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTARNJI S*KS PROGRAM! Učesnice Parova pokazale zadnjice u TANGAMA Đoši - on u ŠOKU! (VIDEO)

Neumorne su.

U rijalitiju "Parovi" jutros je ponovo gostovao Bogoljub Mitić Đoša i standardno je ćaskao sa učesnicima. Za vreme doručka, ipak, učesnice su odlučile da ga "počaste" golim zadnjicama - Dalila Mujić i Anamarija Džambasov su skinule trenerke i pokazale "obraze" Đoši.

Pogledajte OVDE kako je izgledao seksi šou u režiji učesnica "Parova".

Na OVOM LINKU možete videti kako je zbog Aleksandre Subotić prekinut program - haos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izazvala.

Možete primetiti da popularnom glumcu baš i nije bilo prijatno, a čuo se i glas produkcije da je u toku ipak jutarnji program. U prevodu, sečekajte veče, pa počnite da se skidate. Pogledajte:

Dalila i Anamarija u pokazuju tange Djosi u... by pseudonym-984

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS: Dalila i Anamarija se brutalno ČUPALE ZA KOSU, morali ih razdvajati, a OVO je razlog! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017

Njih dve važe za dobre drugarice...Prepirke, svađe i tuče su sasvim normalna stvar kada je rijaliti "Parovi" u pitanju. Međutim, kada se dve drugarice pokače, uvek je zanimljivo čuti razlog tome...JUTARNJI S*KS PROGRAM! Učesnice Parova pokazale zadnjice u TANGAMA Đoši - on u ŠOKU! (VIDEO)..Dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.