Izuzetna gostovanja i ove nedelje na splavu Port: Tropico band i Vlado Georgiev! (foto)

Izvor: Svet, 26.Jun.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izuzetna gostovanja i ove nedelje na splavu Port: Tropico band i Vlado Georgiev! (foto)

Od početka nove letnje sezone, splav Port omiljeno je mesto za dobar provod svih ljubitelja dobre zabave, mnogobrojnim turistima iz regiona baš je Port na prvom mestu klubova kao garant dobre zabave.
Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 10 000 ljudi, članovi “Tropico benda” rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u Beogradu. Port by Community je mesto gde će svi oni koji vole Tropico bend moći da uživaju u njihovim najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << hitovima i prisete se kako je sve to izgledalo pre par dana pred prepunom Adom Ciganlijom.

Kako su Momci iz “Tropico benda” sa nestrpljenjem su iščekivali svoj veliki koncert pred beogradskom publikom i zajedno sa njima odbrojavali dane do događaja koji je obeležio njihovu dosadašnju karijeru, tako i sada odbrojavaju ali do reprize ovog koncerta koju će prirediti ove srede na prestoničkom splavu. Svi koji su želeli, a iz nekog razloga nisu uspeli da odu na koncert, sada imaju priliku da čuju hitove ove poznate grupe i ućivaju u sjajnoj svirci, jer momci iz Tropico benda obećevaju sjajnu žurku!

Nakon Tropika za dobar povod na ovom popularnom mestu pobrinuće se Vlado Georgiev koji svojim hitovima već godinama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Sudeći po interesovanju koje već sad vlada za nastup Georgieva, ne sumnjamo da će se i ovog puta na splavu Port tražiti mesto više.

svetpromo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.