Izdvojili se favoriti: Ovo je TOP 5 za sada najslušanijih pesama Pink music festivala!

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdvojili se favoriti: Ovo je TOP 5 za sada najslušanijih pesama Pink music festivala!

Nakon što je Pink televizija premijerno prikazala kompozicije drugog po redu Pink music festivala, nakon nekoliko dana izdvojili su se favoriti. Ako je suditi po pregledima na zvaničnom kanalu festivala, trenutno najslušaniju pesmu ima Boban Rajović  s pesmom “Padobran”. Odmah nakon njega su Mia Borisavljević sa pesmom “Otkidam na tebe”, Goga Sekulić i “Na tebe da ne liči”, Dara Bubamara sa pesmom “Žena zmaj” i atraktivna Marina Visković >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa “Ženskom pesmom”. Ovih petoro izvođača trenutno se najbolje kotiraju kod publike, ali ne znači da se stanje neće menjati narednih dana. Mi ćemo pratiti top listu i obaveštavati vas tokom trajanja festivala na našem portalu.









Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Hrvati poludeli za pesmom Bobana Rajovića

Izvor: Tracara.com, 22.Apr.2015, 16:00

Obožavaju njegovu novu pesmu! (foto:Story) Juče su u devet ujutru na zvaničnom YouTube kanalu, objavljene sve pesme učesnice drugog Pink Music Festivala, koji će biti održan 04. maja 2015. Boban Rajović je za ovu priliku snimio pesmu Padobran. Tekst je radio Dragan Brajović Braja, dok se za...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.