Izaberite šešir za leto prema obliku lica

Izvor: Svet, 02.Jul.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite šešir za leto prema obliku lica

Iz sezone u sezonu svetski dizajneri ne prestaju da se igraju s kreacijama šešira, a ovog leta na pistama su se pojavljivali zaista ekstravagantni modeli: od kaubojskih varijanti, preko glomaznih, pa sve do slamnatih šeširića kao stvorenih za plažu.
Ipak, pre nego što se odlučite za neki od šešira pripazite da li je u ravnoteži s vašim licem. Ako imate srcoliko lice, pristaju vam šeširi uskog oboda, a isti modeli najbolje izgledaju na takozvanom dijamantnom licu. S druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žene duguljastog lica treba da izbegavaju visoke krune i male obode jer će u protivnom još više izdužiti lice, dok će široki i asimetrični obod ublažiti istaknutiju donju vilicu trouglastog lica.
Najviše modela pristaje ovalnom licu. Ali pripazite na veličinu oboda – što ste viši, neka obod bude širi. Žene okruglog lica trebalo bi da nose modele koji će ga vizuelno izdužiti, a one s “kockastom” verzijom “omekšaće” lice šeširima oblih linija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Izaberite šešir za leto prema obliku lica

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2015

Ipak, pre nego što se odlučite za neki od šešira pripazite da li je u ravnoteži s vašim licem. Ako imate srcoliko lice, pristaju vam šeširi uskog oboda, a isti modeli najbolje izgledaju na takozvanom dijamantnom licu. S druge strane, žene duguljastog lica treba da izbegavaju visoke krune i male...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.