Iza kulisa svadbe: Teo se napio, Jelisaveta plakala, Prijovićka napravila HAOS!

Izvor: Svet, 26.Jun.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza kulisa svadbe: Teo se napio, Jelisaveta plakala, Prijovićka napravila HAOS!

Naši izvori sa svadbene žurke godine otkrili su nam da je proslava stupanja u brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića potrajala do jutra!
Teo i Jelisaveta i njihovi gosti đuskali su sve vreme, s tim što su ovi sa njene strane bili manje oduševljeni repertoarom, budući da nisu veliki ljubitelji narodnjaka kao košarkaši i sportisti koji su došli sa strane mladoženje.
Teodosić je, po rečima našeg izvora, preterao sa alkoholom pa se već do ponoći teturao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i jedva hodao. Ipak, to ga nije sprečilo da na podijumu izvodi plesne bravure koje su zasmejavale svatove. Jelisaveta je, s druge strane, u jednom trenutku dok se grlila sa kumom i najboljom drugaricom zaplakala i to uz pesmu “Jorgovani” Vesne Zmijanac.
Svi koji su bili na venčanju kažu da je najbolju atmosferu napravila Aleksandra Prijović. Mlada pevačica je uzela mikrofon već na početku slavlja i otpočela nastup pesmom “Zlatiborske zore”. To je bio momenat kad su svi svatovi ustali i više nisu seli.
Svetinstagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelisaveta plakala uz "Jorgovane"

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2017

Svadba Miloša i Jelisavete Teodosić trajala do zore DETALjI svadbe Miloša i Jelisavete Teodosić dugo će se prepričavati, ali društvene mreže su već preplavljene informacijama i fotografijama sa venčanja košarkaša i glumice koji su u nedelju u beogradskom restoranu "Topčiderska...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.