Iz muškog ugla: 5 razloga zašto su punačke žene bolje u krevetu

Izvor: Svet, 11.Sep.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz muškog ugla: 5 razloga zašto su punačke žene bolje u krevetu

Ima puno faktora koji utiču na to kakav je vaš tip žene, ali činjenica da punačke žene nisu usamljene i da često imaju pored sebe zadovoljne i zaljubljene partnere, ukazuje na to da višak kilograma uopšte nije odbojan i da stereotipi i nametnuti ideali lepote i zgodnog tela, u praksi uopšte ne važe. Muškarci reaguju zaštitnički na krhke i tanušne žene, ali punačke i krupne ih inspirišu na sasvim drugi način.
Možete slobodno da ih stisnete
Možda osećate da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je punačka i krupna žena preveliki zalogaj za vas, ali kad osetite u svojim rukama tu podatnu mekoću, koja treperi i reaguje, moći ćete da je stisnete i zgrabite baš onako kako ste uvek želeli, bez straha da ćete je povrediti.
Muški instinkt radi za njih
Velike grudi i krupni bokovi signaliziraju vašem instiktu da imate posla sa pravom ženom, snažnom, sposobnom da donese i odgaji potomstvo. Na svesnom nivou, ovo uopšte nije uzbudljivo, ali vaš instikt će vas gurnuti u njen zagrljaj, a da uopšte ne shvatite šta se dešava.
Sve na njihovom telu pokreće se sa njima
U pozama u kojima su izložene vašem pogledu i dodiru, otpozadi, ili kad su one gore, imaćete za šta da se uhvatite. Poželećete da zgrabite sve što se giba, trese i pomera, a svaki njen pokret i reakcija su mnogo vidljiviji, jer ona reaguje celim telom, a tog tela ima mnogo!
Seks sa njenim grudima
I kad nisu mnogo prsate, punačke žene imaju dovoljno velike grudi da mogu da ih obuhvate rukama i sastave, a vi možete u taj spoj da prodrete penisom i ostvarite dečačka pornografska maštanja.
Pune su samopouzdanja
Zahvaljujući nametnutim obrascima lepote i dobre forme, punačke žene, koje ne pokušavaju da izgube težinu, koje vole svoje telo i uživaju u seksu, imaju samopouzdanje koje ih čini daleko poželjnijim od žena sa savršeno zgodnim i zategnutim telima, koje se bore sa kompleksima i opsednute su svojim izgledom.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.