Ivana Selakov: Sve pare koje zaradim dam na putovanja!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov: Sve pare koje zaradim dam na putovanja!

Dok neki kupuju skupocene automobile, firmiranu garderobu, pevačica Ivana Selakov voli da zarađeni novac od nastupa potrošina na egzotična putovanja.
Ona je za potal Svet.rs otkrila da obožava da putuje i da je ova godina definitivno bila godina za putovanja.
Ova, 2014.godina počela je putovanjem. Obišla sam Singapur, Maleziju, Tajland i stvarno je bilo fantastično, potom sam se vratila savršenom Dubajiu i na kraju sam, godinu začinila putovanjem u Ameriku“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla je Ivana.
Ona je i za emisiju “Exkluziv” izjavila da će honorar od novogodišnjeg nastupa potrošiti na put.
Možda to i nije toliko pametno ali bolje je da otputujem negde nego da pojedem ili da popijem te pare“, rekla je uvek dobro raspoložena pevačica.
Pre nego što ode na zasluženi odmor, Ivana će zajedno sa kolegom Acom Lukasom snimiti spot za pesmu “Ko će tebe da oplače” koja je vodeća numera u predstavi “Ljubav u doba kokaina”.
Izvor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Life content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gde Ivana Selakov troši svoje pare?

Izvor: Poznati.info, 20.Dec.2014, 15:41

Pevačica Ivana Selakov jedna je od retkih koja konstantno ima posla, a ona priznaje da sve što zaradi, to brzo i potroši...“Ova, 2014.godina počela je putovanjem. Obišla sam Singapur, Maleziju, Tajland i stvarno je bilo fantastično, potom sam se vratila savršenom Dubajiu...“Godinu sam začinila...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.