Ivan Ivanović isprozivao Georgieva: Jel te muči to što čekaš bebu?

Izvor: Svet, 24.Apr.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović isprozivao Georgieva: Jel te muči to što čekaš bebu?

Ivan Ivanović je u svojoj emisiji isprozivao prijatelja Vlada Georgieva i dotakao se – alkohola.
Ivanovićeve pošalice toliko su se dopale pevaču, pa je malo falilo da Barba prekine snimanje jer je dobio napad smeha. Voditelj je napravio rubriku posvećenu Georgievu, u kojoj je u nekoliko rečenica opisao njegov život i karijeru.
“Georgiev ima asistenta čije je jedino zaduženje da mu pomogne da razlikuje svoje pesme! Vlada su zvali da bude član žirija u TLZP >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jer je to emisija humanitarnog karaktera. Sponzor koncerta je kafa, jer je to jedini način da publika ostane budna. Vlado se jednom toliko napio da je Željko Vasić imao mamurluk. Georgiev se popeo na Himalaje, al‘ gde se taj sve nije peo…”, ređao je šale Ivanović.
Posle poslednje rečenice reagovao je Barba.
“Nisi morao baš to”, rekao je pevač s osmehom, a potom mu je voditelj obrazložio:
Razmišljali smo da li to da izbacimo, ali ja nisam dao. Rekao sam da će ti sigurno prijati da te proglasimo ljubavnikom, srcolomcem…”.
Georgiev je rekao da mu titula zavodnika više ništa ne vredi jer će za nekoliko meseci dobiti dete:
Ma jok. Gotov sam, vidiš, pročulo se. Čekam bebu”.
Drug ga je ponovo bocnuo.
Šta te muči, to što čekaš bebu”,  pitao ga Ivan, a Vlado je odgovorio:
“Muči me što se ljudi time bave”.
Ivanović je rekao da je Georgiev bio metalac, a da je kasnije počeo da se bavi pop muzikom. On se našalio i osmislio kako bi se zvale Barbine pesme u metal fazonu: „Pali anđele“, „Nosferatu tu-tu-ru-tu-tu“, „Ako pojedeš drugog, drugu poješću ja“, „Ja Barba, a ti vila“, „Žena bez himena“…

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.