Istraga počinje večeras: Ko su UBICE MOG OCA? VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga počinje večeras: Ko su UBICE MOG OCA? VIDEO

Serija "Ubice mog oca" večeras počinje sa emitovanjem na RTS-u, a ekipa glumaca koja čini ovu seriju učiniće da sa nestrpljenjem iščekujete svaku narednu epizodu.

Radnja serije "Ubice mog oca" se odvija u Beogradu, a priča prati Aleksu koga tumači Vuk Kostić, mladog inspektora koji dobija da reši svoj prvi veliki slučaj, rešavanje ubistva ćerke jednog građevinskog preduzimača. Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene, koju igra Nina Janković, u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije, Katarine Radivojević sa kojom je u vezi.

Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinu rizikovaće i sopstveni život.  Kako će se radnja dalje odvijati i kako će ići tok istrage, saznaćete večeras od 20h na RTS-u.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.