Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isterani iz emisije: Zorica i Gastoz se zamalo potukli! (video)

Malo je falilo da se Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz potuku tokom suđenja, pa su zato isterani iz emisije.

Naime, Zorica se prvo posvađala sa Dalilom zbog krađe stvari iz garderobera. Gastoz je pokušao da smiri Dukićevu, ali se ona još više razbesnela.

“Nemoj ti bre da me smiruješ! Pusti me iste sekunde!”, vikala je Zorica na Gastoza, dok ju je on čvrsto držao za ruku i vikao da je dosta.

“Jesi ti bolestan? Ti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dečko, nisi čist. Poslednji put si se umešao u nešto moje. Marš, idiote jedan!”, odbrusila mu je  Zorica i napustila dnevnu sobu, a Gastoz je ostao da sedi iako mu je voditeljka rekla da napusti emisiju.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) NEZAPAMĆENA SVAĐA ZORICE I GASTOZA: Završili smo! Marš idiote bolesni!

Izvor: Kurir, 29.Jun.2016

...Zorica se najpre posvađala sa Dalilom zbog krađe stvari iz garderobera Gastoz je pokušao da smiri svoju lepšu polovinu, ali je Dukićeva još više "planula".."Nemoj ti bre da me smiruješ! Pusti me iste sekunde", drala se Zorica na Gastoza, dok ju je on čvrsto držao za ruku i vikao da je dosta..Marinkovića...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.