Ispovest beogradskog žigola: Za noć zaradim tatinu profesorsku platu

Izvor: Svet, 18.Avg.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest beogradskog žigola: Za noć zaradim tatinu profesorsku platu

Mladić s juga Srbije, inače student, “za kojim se okreću i muškarci i žene” radi kao žigolo i već je zaradio dovoljno novca za stan u elitnom delu Beograda. On za sebe otvoreno kaže da je “muška kurva”.
Tvrdi da je u posao ušao neprimetno, uživajući u zavođenju beogradskih gospođa i prihvaćajući njihove darove: parfeme, odeću, putovanja…
Jednog dana odlučio je da više ne želi da zavisi od njihove darežljivosti, već da će svoje usluge i naplaćivati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nakon toga posao je proširio i na muškarce.
“Radim isključivo na preporuku. Moja najniža tarifa za jednu veče je veća od plate mog oca koji predaje u školi”, kazao je, ali i dodao da jako puno troši: na kozmetiku, vežbanje i za održavanje izgleda i na život na visokoj nozi, koji uključuje i putovanja.
Govori engleski, nemački, španski i francuski i sve se više okreće prema Evropi jer kaže da je Beograd postao premalen za njega.
“Još nekoliko godina, najviše pet. Posle više ne želim ovo da radim”, rekao je i dodao da se u budućnosti nada poslu u jednom ministarstvu. Tvrdi da tamo ima jake veze i da bi već sutra mogao početi da radi.
“Kakav hit bi bila moja autobiografija…”.
Osim toga, ispričao je i jednu “anegdotu” s “posla”. Tvrdi da je jednog od vrlo poznatih muškarca žena uhvatila u preljubi s dadiljom. A da bi mu oprostila postavila je uslov da ona spava s drugim, dok on to gleda. Naravno, taj “drugi” bio je junak ove priče.
“Kad je ona počela da se uvija i da vrišti od užitka, muž se rasplakao i istrčao iz sobe…”, ispričao je i dodao da je žena ipak od pre bila njegov klijent.
Na kraju je kazao i da ga neki muškarci u Srbiji angažuju kako bi se pravili da su homoseksualci pred strancima: “Kad saznaju da im je gost iz Evrope koji ima pare gej, raspamete se… Od nevladinih organizacija, preko političkih stranaka, do biznismena, svi su me zvali na večere i podvodili strancima”.
Diskrecija zagarantovana
Junak ove priče kaže da se apsolutna diskrecija u njegovom poslu podrazumeva. Imao je za klijente i političare, ali je to najviše što o njima želi da kaže.
Na direktno pitanje kakvi su, senka ozbiljnosti, možda i straha, preleti njegovim licem:
“Opasni su. Osvetoljubivi.”
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.