Ispisao decu iz privatne škole: Fudbaler u finansijskoj krizi!

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispisao decu iz privatne škole: Fudbaler u finansijskoj krizi!

Mateja Kežman je u poslednje vreme upao u ozbiljnu finansijsku krizu, budući da je bio prinuđen da svoje troje dece iz braka sa Emilijom ispiše iz privatne škole i upiše ih u državnu.

Bivši fudbaler je pre meseca dana obavestio svoju još uvek zakonitu ženu da decu prebaci u državniu ustanovu jer više ne može da finansira njihovo školovanje.

“Već neko vreme Mateja ima finansijske probleme, bar tako bivšim ženama priča, zato je pozvao Emiliju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i obavestio je da ispiše decu iz privatne škole i upiše ih u državnu, što je ona i učinila. Trenutno nije u mogućnosti da mesečno izdvaja po nekoliko hiljada evra za njihovo obrazovanje i ovo je bila neminovna posledica. Emilija takođe ne može da izdvoji tolike pare kako bi deca ostala u školi koju su do sada pohađala, pa ih je ispisala. Njima je ova promena najteže pala jer su pored škole promenila i drugare”, rekao je izvor.

Kežman se nije 1. septembra pojavio sa decom u školi kako bi ih podržao na početku školske godine, već je bio na Crnogorskom primorju, a deci je tog dana posvetio status na društvenoj mreži, gde je napisao da im želi uspešan početak godine.

“Tačno je da su deca krenula u državnu školu, ali ne želim da pričam o tome”, rekla je Emilija, dok Kežman nije bio raspoložen za priču.

“Ne znam koga zanima ta priča. Moja deca idu u školu kao i sva druga”, rekao je Kežman i izrazio želju da se više ne piše o njegovom privatnom životu.

Izvor: Press/Alo!

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.