Inspirisale je sedamdesete: Više joj duga kosa nije zaštitni znak

Izvor: Svet, 03.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspirisale je sedamdesete: Više joj duga kosa nije zaštitni znak

Britanska pevačica Čeril Fernandez-Versini drastično je promenila svoj izgled.
Tridesetjednogodišnja pevačica pohvalila se na svom Instagram profilu novom frizurom koja je definitivno inspirisana sedamdesetim godinama.
Obožavam sedamdesete i svaka čast frizeru na frizuri”, napisala je ona.
Samo dan pre nove frizure Čeril je postavila fotografiju svoje duge kose i napisala “Dugačak zastoj”, da bi sutradan obradovala fanove.

Izvor: Superžena
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dosadila joj duga kosa: ošišala se Cheryl Cole

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015

Dosadila joj duga kosa (foto: L’Oreal) Cheryl Cole već duže vreme ne eksperimentiše sa svojom frizurom, te je stoga veoma iznenadila njena drastična promena. Pevačica i sudija birtanskog X Factora se pohvalila novom frizurom, a u pitanju je razbarušeni bob u stilu 70-ih. Kako vam se dopada...

Nastavak na Tracara.com...

Ovu srpsku pevačicu nećete prepoznati!

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2015, 15:40

U prvi mah je neprepoznatljiva (foto: Instagram) Pre nekoliko nedelja vratila se na muzičku scenu novim singlom, a sada je potpuno promenila imidž! Marina Tadić šokirala je pratioce na Instagramu, kada je danas okačila fotografiju na kojoj uopšte ne liči na sebe! Kosu je skratila na paž i ofarbala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.