IZGUBILA SAM 120.000 EVRA ZBOG SAŠE POPOVIĆA: Goga Sekulić Progovorila o NEPRAVDI koju je pretrpela

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBILA SAM 120.000 EVRA ZBOG SAŠE POPOVIĆA: Goga Sekulić Progovorila o NEPRAVDI koju je pretrpela

Velika duševna bol je nanešena pevačici.

Popularna pevačica u ispovesti za jedan dnevni list prisetila se nemilih događaja iz 2008. Kada su novinske stupce punili naslovi da je zajedno sa još dve koleginice izbačena iz tada najjače muzičke produkcije.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jun 20, 2017 at 9:18am PDT

- Tada su bili užasni natpisi "Čistka iz Granda, Dara, Stoja i Goga nepoželjne". To nikada neću zaboraviti. Bilo mi je užasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško. Evo prvi put javno kažem da sam tada doživela veliki pad, možda čak i najjači krah u mojoj karijeri. Mnogo vremena mi je trebalo da stanem na noge i da se oporavim posle toga što su mi uradili - priseća se Goga i nastavlja.

ODUVEK JE BILA LEPOTICA: Ovako je Jelisaveta izgledala na početku karijere

- Svako je gazda u svojoj kući. Ako je Saša smatrao da u njegovoj kući ne sme da se peva o gaćicama to je njegova odluka. Prošle su godine i evo dočekala sam da se u "Grandu" danas vređa i psuje, peva se sve i svašta.

SVI U ČUDU, KAKO SE OVO DESILO? Starleta krila da je TRUDNA, a ko je otac?

Od tog perioda Sekulićka nije imala susret sa Popovićem, koji joj je naneo veliku duševnu bol i materijalnu štetu.

- Nikada se nisam čula sa njim posle toga. Ni tada nisam vređala "Grand" ni Sašu. Ostala sam dostojanstvena iako su me stavili na stub srama. Prvi put posle skoro deset godina priznajem da kada je finansijski momenat u pitanju, te 2008. sam zbog "Grand produkcije" bila u velikom minusu i velikom gubitku. Uložila sam preko 120.000 evra, a oni su me stopirali i ja sam taj novac izgubila. Dosta je tu bilo miniranja. To je bila čista ljubomora - završava svoju priču Goga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.