ISTAKLA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Dajana Paunović otkrila mnogo toga što nismo znali

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTAKLA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Dajana Paunović otkrila mnogo toga što nismo znali

Ovo nikada nije rekla...

Voditeljskom poslu Dajana Paunović posvetila se u potpunosti, a u poslednjem intervjuu, a prvom nakon razvoda od Žike Jakšića između ostalog ističe da joj u poslednje vreme jako prija to što se u medijima često pojavljuje zbog svog posla, a ne zbog svog privatnog života i ne krije da bi se možda ponovo vratila na scenu i snimila novu pesmu.

Na pitanje da li bi se možda vratiti i pevanju, kao što se vratila i voditeljstvu, Dajana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dala odgovor koji će sasvim sigurno obradovati njene fanove.

- Nekoliko puta sam se ja vraćala poslu, međutim, to je bio splet okolnosti da nikada nisam dala svoj maksimum, niti sam se nešto duže time interesovala i bavila. Tako je bilo i kada je muzika u pitanju. Za sada ne planiram da se vraćam muzici, zaista sam ponosna na sve pesme, spotove, i lepi su i drago mi je da ih imam iza sebe. Tako da za sada ništa tu ne bih menjala, ali nije isključeno da nekad opet snimim neku pesmu koja bi sigurno bila pop-zabavna muzika, jer je muzika prosto deo mene. Voditeljstvo sam zavolela, isto sticajem okolnosti. I na moje veliko zadovoljstvo, sada sam na Pinku, prezadovoljna sam, to je jedna velika kompanija koja mladim osobama zaista pruža širok spektar mogućnosti - rekla je lepa voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.