#IAFC2016 – Poslušajte obraćanje Jean Pierre Gastaud, ekonomskog savetnika Francuske ambasade u Beogradu

Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#IAFC2016 – Poslušajte obraćanje Jean Pierre Gastaud, ekonomskog savetnika Francuske ambasade u Beogradu

U sklopu Poljoprivrednog sajma koji se održava na Novosadskom sajmu u periodu od 14. do 20. maja 2016. godine, Color Press Grupa u saradnji sa časopisom “Diplomacy&Commerce” po prvi put je organizovala “International Agriculture & Food Conference”.
Konferenciju je u ime Ambasade Republike Italije otvorio prvi sekretar Ambasade, gospodin Marko Leone. U ime Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine publiku je pozdravio državni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sekretar gospodin Zoran Rajić, a potom i gospodin Freek Janmaat, šef eknomoskog odeljenja Delegacije Evropske unije u Srbiji, kao i gospodin Jean Pierre Gastaud, ekonomski savetnik Francuske ambasade u Beogradu.
Tokom tri panela i četiri studije slučaja, najveći stručnjaci iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivrede i agrara, razgovoarali su o aktuelnim temama koje se tiču poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, zadrugarstva, zatim o srpskoj agrarnoj sceni, iskustvima razvijenih evropskih poljoprivreda i GMO hrani.
Poslušajte govor Jean Pierre Gastaud, ekonomskog savetnika Francuske ambasade u Beogradu.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pročitajte još i:
#IAFC2016 – Poslušajte obraćanje Freek Janmaata, šefa ekonomskog odeljenja Delegacije EU u Srbiji
#IAFC2016 – Poslušajte govor Marka Leonea, prvog sekretara ambasade Italije u Beogradu

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

#IAFC2016 – Poslušajte obraćanje Jean Pierre Gastaud, ekonomskog savetnika Francuske ambasade u Beogradu

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016

U sklopu Poljoprivrednog sajma koji se održava na Novosadskom sajmu u periodu od 14. do 20. maja 2016. godine, Color Press Grupa u saradnji sa časopisom “Diplomacy&Commerce” po prvi put je organizovala “International Agriculture & Food Conference”...Konferenciju je u ime Ambasade Republike...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.