I tome dođe kraj: Pljačkali, proizvodili drogu, prodavali oružje

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I tome dođe kraj: Pljačkali, proizvodili drogu, prodavali oružje

Beogradska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za razbojništvo i trgovinu drogom, saopštilo je danas Ministarstvo untrašnjih poslova.
Beograđani D. Lj. (37), I. V. (40) i Đ. O. (32) osumnjičeni su za više krivičnih dela, među kojima razbojništvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Osumnjičeni D. Lj. je 8. avgusta opljačkao trafiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i teško povredio prodavca. Uz to je odneo 27.000 dinara i mobilni telefon.
Dva meseca pre toga, D. Lj. je  sa Đ. O. ušao u jednu kuću u Mladenovcu u kojoj su vezali vlasnika. Zatim su žrtvu teško povredili i preteći pištoljem oteli 2.300 evra i 82.000 dinara.
Osumnjičeni I. V. je 6. avgusta maskiran došao na benzinsku pumpu i uz pretnju pištoljem, prodavcu uzeo 10.000 dinara, mobilni telefon i računar. Sutradan je, na isti način iz jedne pekare oteo 7.000 dinara.
Prilikom pretresa porodične kuće D. Lj. nađen je pištolj “CZ” i osam kesica spida.
 
Izvor: Blic
Foto: Freedigitalphotos

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhapsila troje zbog razbojništava i droge

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014

Beogradska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za razbojništvo i trgovinu drogom, saopštilo je u četvrtak Ministarstvo untrašnjih poslova. ..Uhapšeni zbog više krivičnih dela (Foto: Ilustracija)..D. LJ. (1977), I.V. (1974) i Đ.O. (1982) iz Beograda osumnjičeni su za više krivičnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Negotin: Marihuanu gajili u dvorištu

Izvor: MC Bor, 22.Avg.2014, 13:48

Bor, Negotin, 22. avgust. Saopštenje PU Bor. Negotinska policija je prilikom pretresa 21. avgusta 2014. godine, po nalogu sudije za predhodni postupak Višeg suda u Negotinu, u jednom dvorištu pronašla plastenik sa zasadom od 4 stabiljke nalik na opojnu drogu kanabis, mase oko kilogram i po u sirovom...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.