I ONA PROGOVORILA O PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Verenik bi me ubio da prepravim nešto na sebi!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ONA PROGOVORILA O PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Verenik bi me ubio da prepravim nešto na sebi!

Glumica koju svi obožavamo je u jednom intervjuu ispričala da ne osuđuje ljude koji se odluče na plastične operacije, ali da jako ceni žene koje "dostojanstveno stare".

Kako prenosi portal Mondo, Dženifer Aniston se oglasila na temu plastičnih operacija, i rekla: "Nikada se nisam podvrgla plastičnoj operaciji, niti bilo kakvom tretmanu koji bi zamaskirao starenje", otkrila je Dženifer i dodala da prvenstveno to ne bi uradila zbog svog verenika Džastina Teroa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << />
"Imala sam prilike da vidim kako ne treba da se postupa sa svojim telom i njih nažalost ima mnogo. Od nekih žena sam naučila da ne treba da pumpam sra** u lice, ali kada vidim neke od njih, srce mi se slama. Kada bi samo mogle da shvate da zbog tih popravki izgledaju još starije. Takođe, Džastin bi mi sigurno pucao u glavu da nešto uradim sa svojim licem", izjavila je glumica.

Zaljubljeni, glumica i Džastin

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.