Hrvtaski biznismen poslao avion: Viki pevala na rođendanu!

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2014, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvtaski biznismen poslao avion: Viki pevala na rođendanu!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Da bi pevala na rođendanu jednog hrvatskog biznismena po Viki Miljković je u Beograd došo privatni avion saznaje SCANDAL!. Ona bi inače na nastup otišla kolima ali kako je imala Pinkov rođendan koji nije htela da propusti, nije bilo izbora. Viki otkriva i šta se promenilo od kada je sin krenuo u školu:

- Ustajem rano ujuru >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << spremim ga, napravimmu užinu i odem da spavam još malo - kaže Viki za SCANDAL!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Hrvatski biznismen poslao avion: Viki pevala na rođendanu!

Izvor: Svet, 21.Sep.2014, 10:02

Da bi pevala na rođendanu jednog hrvatskog biznismena po Viki Miljković je u Beograd došo privatni avion saznaje SCANDAL!. Ona bi inače na nastup otišla kolima ali kako je imala Pinkov rođendan koji nije htela da propusti, nije bilo izbora. Viki otkriva i šta se promenilo od kada je sin krenuo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.