Horor u kući užasa: Iskopao 150 leševa, mumificirao ih i oblačio u bizarne kostime

Izvor: Svet, 24.Nov.2014, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u kući užasa: Iskopao 150 leševa, mumificirao ih i oblačio u bizarne kostime

Ruski istoričar Anatolij Moskvin (46) iskopao je više od 150 leševa, koje je zatim doneo u svoj dom, mumificirao i oblačio u najrazličitije haljine, a onda se pretvarao da su na zabavi.
Ovaj Rus, koji govori 13 jezika i koga su smatrali genijem, svakom lešu davao je posebno ime, a onda bi organizovao rođendanske žurke. Te zabave je snimao, a snimke su pregledali policajci.
Inače, bizarna igra otkrivena je 2011, kad su njegovi roditelji svratili u posetu. Anatolij je uhapšen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a policija je otkrila više od 150 tela koja je iskopavao iz grobova. U svom kompjuteru imao je i podatke o svakoj od devojaka čija tela je oskrnavio.
Posle veštačenja i skoro trogodišnjeg posmatranja na psihijatrijskog klinici postalo je jasno da Moskvin nije mentalno sposoban za suđenje, pa će biti poslat na lečenje, saopštilo je tužilaštvo.
Izvor: Kurir

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.